0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

Ulongo arbata

Tai dalinės fermentacijos arbata. Jos tėvynė – Kinija, tačiau pagal pagaminamus kiekius nuo jos mažai atsilieka Taivanis.
Pagal kiniškojo ulongo gamybos technologiją svarbu, kad lapeliai nebūtų per anksti nuskinti, o juos nuskynus, jie turi būti perdirbami nedelsiant. Nuskinti lapeliai yra vytinami saulėje, po to lengvai kratomi bambuko krepšiuose, kad lapelių kraštai apsitrintų ir suminkštėtų. Tada jie iškrečiami ir tolygiai paskirstomi ant padėklų, kad apdžiūtų ir pagelstų. Lapų krašteliai paruduoja, nes patrinto lapo cheminės medžiagos reaguoja su deguonimi – vyksta fermentacija (oksidacija). Fermentacijos procesas sustabdomas praėjus 12-20% pilno fermentacijos laiko, lapus kaitinant aukštoje temperatūroje. Taivanio ulongai fermentuojami ilgiau, todėl arbata yra tamsesnė, nei gelsva Kinijos ulongo arbata. Ulongo arbatos dažnai natūraliai aromatizuojamos, įdedant įvairių žiedlapių (jazminaičių, chrizantemų ir pan.,) ir eterinių aliejų. Naujiena – pieno garais aromatinta ulongo arbata.


Rodoma 1 - 1 iš 1

Ulongo arbata Pieninis ulongas, 50 gr.

Nuostabaus skonio Juanio Ulongo arbata

Kategorija: Ulongo arbata

3,19 €
 
(0)

Rodoma 1 - 1 iš 1