Imbierinis nealkoholinis vynas "GRAN STEAD'S GINGER" , Saldus 75

  • Kraunamos nuotraukos
    615
    683 Sutaupykite 068
    Į krepšelį 
  • Nuostabus „karštas“ skonis, profesionaliai sumaišytas su saldumu. Sudėtis: vanduo, cukrus, karamelė, vyno rūgštis, imbieras, citrina, ankštiniai pipirai. 2009 metų puikaus skonio auksinio apdovanojimo (Great Taste Awards) trijų žvaigždučių laimėtojas.

    Skanus gerti neskiestas, tačiau jį galima vartoti labai įvairiai. Pabandykite keletą būdų:
    - Sumaišykite su obuolių ar apelsinų sultimis ir pašildykite.
    - Gerkite su ledukais, įmaišykite limonado ar sulčių.
    - Supilkite į ledinukų formeles ir užšaldykite. Skonis kartu šaltas ir karštas.
    - Naudokite įvairiems kokteiliams maišyti ar vaisių salotoms užpilti.
    - Pilkite į gaminamus troškinius, kepinamas daržoves ar mėsą, marinuokite, virkite jame vaisius, užpilkite ant ledų... naudokite su fantazija.

    Yra pastebėtas pykinimą slopinantis efektas nėštukėms - geriant skiestą su vandeniu arba mineraliniu.

    Daugiau receptų rasite http://gransteadsginger.co.uk/recipes/food-recipes.html

    Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 mėnesius.

    Didžiojoje Britanijoje pagamintas natūralus produktas.

    Plikytas pyragas su imbieriniu vynu

    2 puodeliai razinų,
    1 puodelis nerafinuoto cukranendrių cukraus,
    1 puodelis imbierinio vyno,
    2 puodeliai miltų,
    2 šaukšteliai sodos,
    1 šaukštelis prieskonių pagal skonį (pvz., gvazdikėlių, kardamono, muškato, imbiero, cinamono),
    100 ml sviesto (1/2 puodelio),
    1 kiaušinis.

    Sumaišykite razinas, cukrų, sviestą, prieskonius ir imbierinį vyną puode. Virinkite 5 minutes. Kai šiek tiek atvės, sudėkite miltus, sodą (nugesintą) ir kiaušinį, gerai išmaišykite. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepkite 170°C apie 1,25 val. Iškepusį palikite atvėsti ir išimkite iš formos.