Bazilikų eterinis aliejus, 5ml

  • Kraunamos nuotraukos
  •  

    Botaninis pavadinimas: Ocimum basilicum
    Augalo dalis: lapai ir žiedai
    Ekstrahavimo metodas: distiliavimas vandens garais
    Kilmės šalis: Italija

    Aromato stiprumas: stiprus

    BAZILIKŲ (angl. sweet basil) eterinis aliejus gaunamas iš Ocimum basilicum žydinčių augalų lapų ir žiedynų distiliacija vandens garais. Ocimum basilicum, arba kilnusis bazilikas yra populiariausias iš plačios bazilikų šeimos tiek kaip prieskonis, tiek kosmetikoje ir parfumerijoje bei aromaterapijoje. Šio linalolo tipo, šilto, sodraus žolių aromato aliejaus kilmės šalis - Egiptas.
    Tinka maišyti su pelargonijų, neroli, citrusiniais, levandų, pipirų, imbierų eteriniais aliejais.
    Dėmesio - tai stipraus poveikio aliejus, specialistai pataria atsargiai naudoti nėščioms.