PRIESKONIAI
-
Žmonės nuo seniausių laikų vartoja prieskonius: įvairių augalų džiovintus pumpurus, žieves, šaknis, uogas, vaisius. Egiptiečiai žolėmis ir prieskoniais balzamuodavomirusiuosius, įsitrindavo kūnus, kabindavo kvapiųjų augalų ryšulėlius patalpose, kad pranyktų nemalonus kvapas.
Dauguma šiandien moterų jau neįsivaizduoja savo virtuvės be prieskonių. Jie vartojami mėsos, žuvies, daržovių, konservų, dešrų gaminimui, konditerijos gaminiams, gėrimams aromatizuoti.
1 - 32 iš 105Asafetida - kvapioji ferula (100 g), VandeviAsafetida - kvapioji ferula
390€Prekė išparduota. SusisiekiteBurbono vanilės ekstraktas, ekologiškas, 40ml.Burbono vanilės ekstraktas, ekologiškas
1700€Prekė išparduota. SusisiekiteCeilono cinamonas maltas ekologiškas, AMRITA, 200 gEkologiškas maltas Ceilono cinamonas
650€760€Sutaupykite 110€Prekė išparduota. SusisiekiteCeilono cinamonas maltas, Ekologiškas,, AMRITA, 500 gEkologiškas maltas Ceilono cinamonas
1860€Prekė išparduota. SusisiekiteCiberžolės šaknys džiovintos, nesmulkintos, 200 gr.Ciberžolės šaknys džiovintos, nesmulkintos
300€