GHI (lydytas sviestas)

GHI (lydytas sviestas)

Vienintelis riebalas kuris kepdamas nesudaro kancerogeninių medžiagų. Kaip pasigaminti pačiam?

Šildykite 0,5 kg. nesūdyto sviesto ant mažos ugnies. Kai sviestas ištirp ir pasieks virimo temperatūrąs, kaitinkite dar 12-15 minučių. Gaminant didesnį sviesto kiekį kaitinti reikės ilgiau
Užverdant ant paviršiaus susidarys putos. Nepašalinkite šių putų, nes jose yra gydomųjų savybių. Putas galima nugraibyti ir sudėti į atskirą indą, vėliau panaudosite  troškiniams.  Pagamintas GHI  pasidarys geltonai auksinės spalvos ir kvepės kaip kepinti kukurūzai.
GHI laikomas paruoštu, kai 1-2 lašai vandens, įlašinti į sviestą, sukelia spragsėjimą. Leiskite sviestui atvėsti. Perpilkite sviestą per filtrą į švarų indą. GHI gali būti saugomas ir nešaltoje vietoje.

Pastabos
Perkant parduotuvėje sviestą pirkti reikia tik natūralų ne riebalų mišinį.
Darant GHI iš sviesto kuris pirktas parduotuvėje putas reikia nugraibyt ir pašalintii.
GHI neperkaitinkite. Pirkti paruoštą GHI

GHI gerina apetitą, stimuliuoja AGNI, gerina maisto skonį. Padeda virškinimui, nes stimuliuoja skrandžio sulčių išsiskyrimą, antitoksinė priemonė.