Japoniška dieta
-
Viena populiariausių dietų.
1/14 DIENA
Pusryčiai: Japoniška žalioji arbata.
Pietūs: Du kietai virti kiaušiniai, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi, stiklinė pomidorų sulčių arba vienas pomidoras.
Vakarienė: nedidelė virta žuvis.
2/13 DIENA
Pusryčiai: Japoniška žalioji arbata su tamsiu džiūvėsėliu.
Pietūs: Virta žuvis, raugintų kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.
Vakarienė: Du kietai virti kiaušiniai, 200 g virtos jautienos, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.3/12 DIENA
Pusryčiai: Japoniška žalioji arbata su džiuvėsėliu.
Pietūs: 1 didelė kepta cukinija (arba mėlynasis kopūstas, arba 3 morkos) su augaliniu aliejumi, 3 obuoliai.
Vakarienė: 1 virtas kiaušinis, trys didelės virtos morkos su augaliniu aliejumi.4/11 DIENA
Pusryčiai: Japoniška žalioji arbata
Pietūs: Vienas žalias kiaušinis, 3 virtos morkos su augaliniu aliejumi, 15 g tepamo sūrio( desertinis šaukštelis).
Vakarienė: Vaisiai (bananų negalima, geriau obuoliai arba citrusiniai)5/10 DIENA
Pusryčiai: Japoniška žalioji arbata.
Pietūs: Virta didelė žuvis, stiklinė pomidorų sulčių.
Vakarienė: Vaisiai (bananų negalima, geriau obuoliai arba citrusiniai).6/9 DIENA
7/8 DIENA
Pusryčiai: Japoniška žalioji arbata.
Pietūs: puse virtos vištienos, 3 šaukštai šviežių morkų - kopūstų salotų.
Vakarienė: Kietai virti kiaušiniai, stiklinė morkų salotų su augaliniu aliejum.
Pusryčiai: Japoniška žalioji arbata.
Pietūs: 260 g virtos jautienos, vaisiai(bananų negalima, geriau obuoliai arba citrusiniai).
Vakarienė: Bet kas iš ankstesnių dienų raciono, išskyrus trečios dienos patiekalus.1. Kartais galima salotoms naudoti agurką, tik ne pomidorą. Ir jokiu būdu negalima naudoti agurkų-pomidorų derinio.
2. Tarp valgymų galima gerti virintą arba mineralinį vandenį. Galima gerti kiek norit.
3. Žaliosios arbatos rūšį geriausiai pasirinkti su ryžiais( genmaycha).
4. Netekus 7 - 8 kg svorio, galima normaliai maitintis du tris metus.
Sėkmės!