Makadamijų riešutų aliejus, šalto spaudimo, 100 ml.

  • Kraunamos nuotraukos
    Kiekis Kaina Kiekis Pirkti
    100 ml. Išparduota. Susisiekite
    30 ml.
    230
    Į krepšelį 
  •  

    Makadamijų riešutų aliejus.

    Spaudžiamas iš makadamijos medžio riešutų, auginamų ūkiuose Australijoje, Afrikoje, Karibuose. Makadamijų medis kilęs iš Australijos, šiuo metu plačiai paplitęs Havajuose ir Afrikoje. Didžiąją dalį aliejaus sudėtyje sudaro mono-nesočiosios ir sočiosios riebalų rūgštys, tad aliejus gana stabilus.

    Makadamijos riešutų aliejaus riebiųjų rūgščių sudėtis yra panaši į žmogaus odos riebalų, todėl jis yra puikus emolientas, lengvai susigeria į odą. Tai idealus odos priežiūros produktų ingredientas. Makadamijų aliejus: padeda atstatyti ir išlaikyti odos drėgmės balansą, itin turtingas esminėmis riebiosiomis rūgštimis, tarp jų palmitinoleino rūgštimi (Omega 7), kuri ypač efektyviai minkština odą ir suteikia jai elastingumo, turtinga vitaminais antioksidantais, ypač vitaminu E. Kosmetikoje dažniausiai naudojamas sausai, jautriai, normaliai, pleiskanojančiai odai prižiūrėti. Minkština ir tonizuoja odą, maitina ir saugo. Padeda sumažinti randus ir strijas. Labai gerai įsigeria.