Ricinos aliejus šalto spaudimo nerafinuotas, 100 ml.

  • Kraunamos nuotraukos
    Kiekis Kaina Kiekis Pirkti
    100 ml.
    390
    Į krepšelį 
    30 ml.
    190
    Į krepšelį 
  •  

    Ricinos aliejus.

    Ricinų aliejus naudojamas veido odos, antakių, blakstienų, nagų, plaukų priežiūrai. Maitina, minkština odą. Tinka jautrios odos priežiūrai.

    Ricinų aliejus kosmetologijoje naudojamas:
    - aliejiniam odos valymui,
    - pigmentinėms dėmėms,
    - nagų stiprinimui,
    - smulkioms raukšlelėms, raukšlelėms aplink akis
    - įvairios kilmės odos dariniams: karpoms, odos ataugoms (moliuskams),
    - randams,
    - strijų profilaktikai,
    - pleiskanoms.

    Dažniau naudojamas skiestas baziniu aliejumi ar spiritu. Taip pat naudojami gryno ricinų aliejaus šilti kompresai.