Simondsijų jojobos aliejus, šalto spaudimo nerafinuot, 100m

  • Kraunamos nuotraukos
  •  

    Simondsijų jojobos aliejus salto spaudimo nerafinuotas.

    Kosmetinis šalto spaudimo simondsijų aliejus. Visų tipų odos ir plaukų priežiūrai. Šis aliejus, tiksliau skystas vaškas, gana smarkiai skiriasi nuo kitų aliejų, nes neturi riebiųjų rūgščių gliceridų. Chemiškai jis klasifikuojamas kaip vaškas. Naudojamas kosmetikoje, technikoje, liaudies medicinoje.

    Sudėtyje vyrauja mononesočioji gadoleino riebioji rūgštis (70%), kuri yra labai reta, būdinga tik simondsijoms.
    Atsparus oksidacijai, todėl ilgai laikosi, pakelia aukštą temperatūrą.

    Jo sudėtis panaši į odos riebalų sudėtį, todėl leidžia sustiprinti odą. Simondsijos - dykumų augalas, todėl šis aliejus turi išskirtinę savybę sulaikyti vandenį, kas itin svarbu sausai odai. Neutralaus kvapo. Gerai įsigeria. Minkština odą, daro ją elastanga.

    Rekomenduojamas visų tipų - normaliai, sausai, jautriai ir riebiai odai; esant spuogams. Sumažina saulės poveikį, veikia kaip natūralus saulės filtras. Tinka kūno masažams. Puiki plaukų priežiūros priemonė.

    Laikyti tamsioje vėsioje vietoje.

    Kilmės šalis JAV.