SABJI masala MDH, 100g.

  • Kraunamos nuotraukos
    258
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    MDH
  •  

    Aštrus indiškų prieskonių mišinys daržovių patiekalams.

    Dedamas į karštą aliejų (nekepinant) arba į bebaigiant virti patiekalą.

    Receptas: Grybai su žaliaisiais žirneliais.

    Gilioje keptuvėje pakaitinkite 70g. aliejaus ir jame pakepinkite 150 g. susmulkintų svogūnų, kol svogūnai įgaus auksinį atspalvį. Į keptuvę suberkite 100 g. stambiai supjaustytų pomidorų , pusę šaukštelio Deggi Mirch prieskonių mišinio, druskos pagal skonį ir 15 g. Sabji Masala prieskonių mišinio. Maišant pakepinkite apie 5 minutes. Tada į keptuvę sudėkite 250 g. į 2 ar 4 dalis susmulkintus grybus. Maišant pakepinkite dar 5 minutes. Pridėkite 200 g. žaliųjų žirnelių, įpilkite pusę puodelio vandens, ir neuždengus leiskite jiems pavirti apie 10 minučių, kol pilnai išvirs. Užberkite kelis smulkintus džiovintus vaistinės ožragės lapelius, išmaišykite ir patiekite.

    Ingredientai: kalendra, indiškas kmynas, čili, ilgoji ciberžolė, juodieji pipirai, gvazdikėliai, vaistinės ožragės lapeliai, druska, muškatas, džiovintas imbieras, kardamono sėklos, cinamonas, pankolis, kmynai, garstyčios, česnakų gabaliukai, svogūno gabaliukai, muškato kevalo milteliai, žaliasis kardamonas, kvapioji ferula.

    Pagaminta: Mahashian Di Hatti (P) Ltd. (MDH), Indija.