DAHIVADA RAITA Masala MDH, 100g.

  • Kraunamos nuotraukos
    258
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    MDH
  • Apkepintų ir sumaltų kvapiųjų prieskonių mišinys DAHIVADA RAITA puikiai tinka patiekalams, kuriuos ruošiant naudojami rauginti pieno produktai: jogurtas, kefyras, grietinė, varškė, sūris. Juo galite pagardinti ir įvairių rūšių salotas, mišraines bei sumuštinius.

    šaltibarščiai (receptas). Užvirkite 1/2 litro vandens. įbėrę 1 šaukštelį druskos, palikite atvėsti. Smulkiais kubeliais supjaustykite 4 vidutinio dydžio virtus burokėlius, suberkite į dubenį. Užpilkite 1 litru jogurto arba šaltibarščių kefyro ir suberkite 8 smulkiai supjaustytus agurkėlius. Įpilkite anksčiau paruoštą vandenį, 1 šaukštelį DAHIVADA RAITA masalos. Galima pagardinti šaukštu grietinės ir susmulkintais šviežiais krapais. Ypač tinka prie virtų ar keptų bulvių.


    Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.

    Pagaminta: Mahashian Di Hatti (P) Ltd. (MDH), Indija.