PAV BHAJI Masala MDH, 100g.

  • Kraunamos nuotraukos
    258
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    MDH
  •  

    Ši masala ypač tinka sriuboms, troškiniams ar padažams, kuriuose yra šviežių pomidorų ar pomidorų pastos.

    Daržovių troškinys (receptas). Į puodą įpilkite truputį lydyto sviesto (ar aliejaus) ir įkaitinkite. Įberkite šaukštelį PAV BHAJI masalos. Po kelių sekundžių sudėkite kubeliais supjaustytas 6 bulves. Kepkite 5 minutes, kol šviesiai parusvės. Subėrę 1 puodelį šviežių žirnelių išmaišykite, užpilkite 2 puodeliais vandens. Uždengę virkite 10 minučių. Stambiai supjaustykite 6 vidutinio dydžio pomidorus ir kartu su 2 šaukšteliais druskos suberkite į troškinį. Išmaišę pavirkite dar 5 minutes. Galima pagardinti grietine, keptais saldaus pieno sūrio gabaliukais. Gardu valgyti su paskrudinta duona ar bandelėmis.

    Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.

    Pagaminta: Mahashian Di Hatti (P) Ltd. (MDH), Indija.