CHANA Masala MDH, 100g.

  • Kraunamos nuotraukos
    258
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    MDH
  •  

    Šiame prieskonių mišinyje esantys mangų milteliai, granatų sėklos, kalnų druska ir kiti puikiai suderinti prieskoniai suteikia patiekalams nepamirštamą skonį ir kvapą.

    Avinžirnių sriuba (receptas). 1 puodelį avinžirnių pamerkite nakčiai dukart didesniame kiekyje karšto vandens. Nusausinkite koštuve. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ar lydyto sviesto, įberkite 1 šaukštelį CHANA masalos. Po kelių sekundžių sudėkite 2 stambiai sutarkuotas vidutinio dydžio morkas. Kepinkite apie 30 sekundžių. Į puodą suberkite avinžirnius (tinka ir lęšiai), užpilkite juos 3 puodeliais vandens, įberkite 1 šaukštelį druskos. Užvirkite ant kaitrios ugnies. Sumažinę ugnį, uždengtame puode virkite 30 minučių. Suberkite 2 puodelius kubeliais pjaustytų bulvių, anksčiau pakepintas morkas ir pavirkite dar 10 minučių. Galima pagardinti grietine ir šviežių žalumynų lapeliais.

    Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.

    Pagaminta: Mahashian Di Hatti (P) Ltd. (MDH), Indija.